La Mota

Espai polivalent: Sala 55 m2 + Pati 25 m2


Un espai de reunió, de trobada, de converses....
Un espai de descans a la vora del foc...
Un espai de creació, en el que oferirem diferents tallers...
Un espai de cultura, en el que oferirem xerrades i conferències...

A la planta baixa trobareu la sala La Mota. Aquesta àmplia sala, amb sortida a un pati tranquil, és un espai polivalent, que disposa d'una cuina totalment equipada, una gran taula per compartir amb 14 persones, zona de descans amb llar de foc, Smart TV USB i bany.

Aquesta sala és ideal per a celebrar reunions d'amics, de família o de feina.

Els noms dels nostres apartaments i estudis no són casuals, sinó que tenen un sentit. Són llocs del poble que tenen la seva història i que es poden visitar

La Mota.


És un camí elevat que es troba a la banda de migdia, sortint del poble en direcció al riu. Avui és un passeig agradable, un espai ideal per a gaudir del bon temps i del paisatge. És un bon lloc per a estirar les cames i fer una mica d’exercici, per a passejar amb la mainada o amb el gos, per fer-la petar amb les padrines que van del bracet, o fins i tot per a escampar la boira quan les cabòries ens atabalen massa.
La funció històrica i original de la mota era la de terraplè que actuava com a mur de contenció de les aigües del riu Ter quan baixava una riuada, cosa que durant segles i fins a la construcció dels pantans de Sau, Susqueda i el Pasteral a mitjan segle XX, passava molt sovint. El riu enfurismat era un perill per a les persones, per al bestiar, per a les cases i per als conreus. Per això antigament els veïns estaven obligats a dedicar uns dies de treball a fer les tasques de manteniment i reparació de la mota sempre que convenia.