El Rec del Molí

Apartament amb balcó- 40m2


Característiques


· Capacitat per a 4 persones
· Apartament a la primera planta. Sense ascensor.
· Totalment exterior amb balcons que donen al carrer. Molt lluminós
· Entrada-vestíbul. Bany complet amb dutxa.
· Habitació amb llit doble, i dues lliteres abatibles
· L’apartament disposa d’una cuina oberta, totalment equipada.
· La Sala d’estar disposa d’un sofà i una taula de menjador per a 4 persones.

Equipament


Aire condicionat calent-fred/ Roba de llit/tovalloles/assecador de cabell/bany amb dutxa/cuina/microforn/nevera/congelador/Rentavaixelles/vaixella i estris de cuina/cafetera /bullidor aigua/TV/Wi-Fi gratuït.

Espais Comuns


BUGADERIA
A la planta baixa, disposeu de rentadora i assecadora.

ZONA DE RENTAT DE BICICLETES
Disposem d’un espai on podràs rentar les teves bicicletes i on les podràs guardar. Hi ha càmera vigilància per a la teva seguretat.

APARCAMENTS
Disposeu de diversos aparcaments gratuïts al poble. El més proper és a 25 metres.

Normes de la casa


Segons normativa no es pot fumar a l'interior dels apartaments.

No s'accepten els animals de companyia

Els veïns us agraiexen que respecteu el seu descans

Els noms dels nostres apartaments i estudis no són casuals, sinó que tenen un sentit. Són llocs del poble que tenen la seva història i que es poden visitar

El Rec del Molí.


Neix a la resclosa de Colomers i desemboca a l’Escala. Al seu pas per Verges, reforçava el poder defensiu de la muralla i movia les moles del molí fariner i arrosser, però també les seves aigües servien per a rentar la roba, per abeurar el bestiar, per aprendre de nedar la mainada, per a regar cultius, per a extendre el conreu de l’arròs (s. XVII-XVIII) i fins i tot per a llençar-hi escombraries. Des del segle XIII se’n documenta, juntament amb el seu bypass, que és el rec de l’Estany, el paper com a element clau del desenvolupament econòmic del poble. Nissagues com els Marimon, els Albert, els Sentmenat o els Ciutadilla deuen bona part de la seva fortuna a l’explotació dels recursos hídrics que els fornia el Rec del Molí.
Poc després de deixar el poble, quan el rec corre paral·lel el camí vell de Bellcaire, ens ofereix la possibilitat d’acompanyar-lo uns kilòmetres. És una ocasió única per percebre l’essència del baix Ter,el terreny planer, les terres baixes, tan baixes que gairebé camines al nivell de l’aigua. Poseu-hi una posta de sol o, si us agraden les experiències més fortes,un pet de tramuntana, i quedareu enamorats d’aquest país per sempre més