La Font Vella

Estudi de 30 m2 + Terrassa de 25 m2


Característiques


· Capacitat per a 2/3 persones
· Estudi a la segona planta. Sense ascensor.
· Cuina amb barra americana
· Bany complet amb dutxa.
· Llit doble.
· Tota la sala està oberta a una àmplia terrassa de 22m2.

Equipament


Aire condicionat calent-fred / Roba de llit / tovalloles / assecador de cabell / bany amb dutxa / cuina / microforn / nevera / congelador / rentavaixelles / vaixella i estris de cuina / cafetera / bullidor aigua / TV / Wi-Fi gratuït.

Espais Comuns


BUGADERIA
A la planta baixa, disposeu de rentadora i assecadora.

ZONA DE RENTAT DE BICICLETES
Disposem d’un espai on podràs rentar les teves bicicletes i on les podràs guardar. Hi ha càmera vigilància per a la teva seguretat.

APARCAMENTS
Disposeu de diversos aparcaments gratuïts al poble. El més proper és a 25 metres.

Normes de la casa


Segons normativa no es pot fumar a l'interior dels apartaments.

No s'accepten els animals de companyia

Els veïns us agraiexen que respecteu el seu descans

Els noms dels nostres apartaments i estudis no són casuals, sinó que tenen un sentit. Són llocs del poble que tenen la seva història i que es poden visitar

La Font Vella.


Ja fa molts anys que no brolla. Té aparença de capelleta restaurada i conserva, com si fos el braç inert d’una velleta invàlida, la gran barra de ferro que s’havia d’accionar per a bombar l’aigua. Va ser contruïda a finals del segle XIX com a conseqüència de la greu epidèmia de còlera que l’estiu 1885 va assolar bona part del Principat.
Antigament a les cases no es disposava d’aigua corrent, ni tampoc de wàters, ni dutxes. Els pous, les cisternes i el rec del Molí eren les principals fonts d’aprovisionament d’aigua per al consum domèstic. La virulència de l’èpidèmia va moure les autoritats d’arreu a controlar la salubritat de les aigües de consum humà, i es van promoure obres de sanejament d’aigües fecals i la construcció de fonts públiques. La nostra font es va convertir en ‘vella’ quan es van posar en funcionament altres fonts al poble, com la que hi ha a tocar la torre rodona, que porta inscrit l’any MCMXXX, o com la que hi havia hagut a la cantonada de can Punton.